De openingsdagen van ons terras.

Onze bijzondere locatie is beschikbaar voor allerhande persoonlijke bijeenkomsten. Op dagen van besloten bijeenkomsten, is het terras dan ook gesloten. Op deze pagina melden we de dagen dat we geopend zijn:

Donderdag 6 mei - geopend vanaf 12.00 uur

Vrijdag 7 mei - geopend vanaf 12.00 uur

Zaterdag 8 mei - geopend vanaf 12.00 uur.

DAGMENU

Faciliteiten & mogelijkheden

Met ons sfeervolle restaurant en bar, onze overnachtingsmogelijkheden, uitgebreide culinaire mogelijkheden én ons maatwerk in de organisatie, beschikt Gastvrij Drakenburg over alle ingrediënten voor een geslaagde samenkomst. De mix van ingrediënten bepaalt u zelf, waardoor we elk samenzijn van een persoonlijke touch kunnen voorzien. De ingredienten worden gefaciliteerd door: 

 • Restaurant en bar

Berekend op grote gezelschappen tot 350 personen, maar ook prima geschikt voor samenzijn in intiemere kring: ons restaurant en bar vormen een ideale locatie voor uiteenlopende gelegenheden vanaf 30 personen.

Er zijn diverse zaalindelingen en tafelopstellingen mogelijk, die passen bij groepen van uiteenlopende omvang. Kiest u voor een high tea, buffet of walking dinner? Of toch liever een aan tafel geserveerd diner?

Afgescheiden van de rest van het restaurant, is de Vijverzaal. Deze zaal dankt zijn naam aan het prachtige uitzicht op de vijver en is ideaal om groepen tot 60 personen te cateren. Op welke andere plek kunt u binnen tafelen aan de waterkant?

 • 32 Hotelkamers
 • Professionele catering
 • Landgoed

Een van onze grootste troeven: onze lommerrijke landschapstuin met fraaie vijverpartij. Een prachtig decor voor een tuinfeest. Maar ook een ideale mogelijkheid om juist even te ontsnappen aan het feestgedruis en tot rust te komen. Maak gerust even een ommetje door de tuin met bos, of reflecteer op het leven aan de waterkant.

 • Aankleding

Een samenkomst wordt pas een feest met versiering. We helpen u graag bij het aankleden van uw bijeenkomst. Van de tafeldecoratie met verse bloemen tot een vuurkorf buiten bij de ontvangst. Of u het nu ingetogen wilt houden of juist groots wilt uitpakken voor bijvoorbeeld uw trouwdag, een verjaardag of jubileum.

U kunt een prijsindicatie opvragen of contact met ons opnemen om tot een gespecificeerde offerte te komen. Telefonisch op 035 646 14 14 of per e-mailadres:
info@gastvrijdrakenburg.nl

Restaurant en bar

 

Ons restaurant met bar is dé gelegenheidlocatie voor bijeenkomsten van 30 tot 350 personen. Wat uw culinaire wensen ook zijn: wij laten ze graag in vervulling gaan. 

De culinaire invulling kan een feest maken of breken. Bij ons kunt u kiezen uit een smaakvol pallet aan culinaire mogelijkheden die aansluiten bij elk soort feest – van informeel tot chic. Borrelhapjes, een brunch of een dinerbuffet? Een gezellige barbecue op ons zonovergoten terras? Of toch liever een meergangendiner op maat? Wat uw wensen ook zijn: wij laten ze graag in vervulling gaan. Voor welk culinair format u ook kiest: onze producten worden zoveel mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Natuurlijk houden we ook rekening met speciale (di)eetwensen.

 • Buffetten

Bij een koud of warm buffet kunnen uw gasten lekker nemen waar ze trek in hebben en zo vaak opscheppen als ze willen. Een buffet is een uitkomst voor een groot feest met veel gasten. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor de invulling van uw buffet, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw budget en culinaire wensen.

 • Barbecue

Zijn de weergoden u goedgezind? Dan kunt u ook kiezen voor een gezellige barbecue op ons terras. Een barbecue alledaags? Niet per se. Bij ons kiest u zelf of u gaat voor een standaard of exclusieve barbecue, die volledig naar wens wordt ingevuld. Van vlees, vis en vegetarisch tot de salades, sauzen en het brood.

Geen weer voor een barbecue? Wat dacht u van een buffet?

 • Brunch

Als u laat ontbijt of vroeg luncht, zult u niet snel zeggen dat u gaat ‘brunchen’. De brunch is dan ook een bijzondere maaltijd, geschikt om een speciale gelegenheid culinair te omlijsten. Denk aan de verjaardagsbrunch. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor uw brunch. Zo kunnen wij een brunch naar wens in buffetvorm aanbieden of aan tafel serveren.

Misschien bent u ook wel geïnteresseerd in onze high tea?

 • Diner

Diner is niet voor niets synoniem voor ‘feestmaal’. Wij besteden de grootste zorg aan dit culinaire hoogtepunt van uw feestavond en gaan graag met u op zoek naar het format dat het beste aansluit bij uw feest. Gunt u uw gasten de bewegingsvrijheid die hoort bij een walking dinner of lopend buffet? Of kiest u voor een aan tafel geserveerd meergangendiner?

 • High tea

Onze high tea, ook wel ‘afternoon tea’, is pure verwennerij. Trakteer uzelf en uw gasten op diverse hartigheden en zoetigheden, vergezeld van een glaasje bubbels en diverse theesoorten. Met een high tea kunt u een bijzondere gelegenheid opluisteren, maar ook een ‘gewone’ dag bijzonder maken.

Misschien bent u ook wel geïnteresseerd in onze brunch?

Het is mogelijk om in overleg het menu volledig op maat te laten samenstellen en zo uw eigen draai aan het diner te geven.

 

 

 

 

  Overnachten

   

  Een uitkomst voor u en uw gasten: de mogelijkheid te overnachten op Drakenburg op het landgoed. We beschikken over maar liefst 32 kamers met één of twee bedden. Ideaal voor gasten die ver moeten reizen. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en toilet, televisie, kluisje en gratis wifi.

  Een overnachting is inclusief ontbijt en kost p.p. € 75,00 incl.Btw, exclusief toeristenbelasting.
  Wij openen onze hotelaccommodatie voor u vanaf 10 personen overnachting.

  Een uitkomst voor iedereen die na het feest liever niet meer naar huis rijdt. De gastenvertrekken zijn voorzien in alles wat u nodig heeft om comfortabel de nacht door te brengen en de nieuwe dag fris tegemoet te treden.

  Voorzieningen op de hotelkamers:

  • Één of twee 1-persoonsbedden
  • badkamer met douche en toilet
  • televisie
  • gratis wifi
  • kluisje voor uw kostbaarheden