Ontmoeting en ontspanning

Ontmoeting en ontspanning

Landgoed

Onze ligging, midden in de bossen tussen Hilversum en Baarn, en ons landgoed zijn misschien wel de belangrijkste troeven van Gastvrij Drakenburg. Ons schitterende landgoed, met zijn natuurlijk glooiende terrein, zwemvijver en diverse boompartijen, is een prachtige gelegenheid om het leven samen met geliefden te vieren, te komen tot ontspanning, ontmoeting en beweging.

Massage op locatie

Wilt u een kort ontspanningsmoment inbouwen? Even tot rust komen tijdens de voorbereiding, voor het diner of het feest? Dan is een massage een welkome afwisseling. U kunt kiezen uit een voetmassage of een massage van de rug, nek en schouders. Een heerlijke ontspanningsmassage kan er aan bijdragen dat u nog meer van deze mooie dag kunt genieten.
 
Wilt uw gasten verassen met een stoelmassage? Onze masseurs staan graag voor u klaar om uw vrienden en familie te verwennen met een heerlijke stoelmassage.
 
Praktische informatie
Een stoelmassage is laagdrempelig daar deze zittend (in een speciale massagestoel) en door de kleding heen wordt gegeven. De duur van de massage kan variëren van 10-30 minuten per persoon. U kunt al een masseur boeken vanaf 2 uur, voor grotere groepen is het mogelijk meerdere masseurs tegelijk te boeken zodat dat iedereen zijn of haar ontspanningsmoment heeft.
 
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van massageprofs.