Bedrijfsprofiel Drakenburg
 

 

Gastvrij Drakenburg brengt gastvrijheid terug tot de essentie: warmte en hartelijkheid. We staan volledig open voor uw persoonlijke wensen én – natuurlijk – die van uw gasten. De organisatie van uw bijeenkomst is bij ons in goede handen. Met ons inlevingsvermogen en onze jarenlange ervaring met het faciliteren van uiteenlopende bijeenkomsten, weten we ook uw ontmoeting fraai te omlijsten.

 

De historie

 

 

Ooit een ridderhofstad, boogt Drakenburg op een rijke historie. Het huidige gebouw deed eerst dienst als katholieke volkshogeschool. Na de sluiting stond het pand een tijd leeg, voor het eind jaren 90 werd getransformeerd tot conferentie- en trainingscentrum, en later tot feestlocatie. In 2010 verrees het bijgebouw De Schaapskooi. Onze exclusieve plek omrongd door eigen natuur en terras om het leven in alle facetten te vieren.
Met de reconstructie van de oostvleugel in 2013 kreeg het hoofdgebouw zijn huidige gestalte. Hier ontstond de Vijverzaal
En is er een unieke plek ontstaan die past bij alle bijzondere momenten in het leven.

 


 

 

Filosofie

 

 

De geschiedenis en diverse functies van het landgoed worden treffend gesymboliseerd door de spiraal, het symbool van geboorte en wedergeboorte, die u terugziet in ons logo en ook tegenkomt op ons landgoed als sculptuur. Onze bedrijfsfilosofie is geïnspireerd op deze symboliek. Drakenburg wil een plek zijn waar het leven in al zijn facetten kan worden gevoeld en gevierd.