Privégelegenheden

De mens organiseert al eeuwen feesten ter ere van bijzondere gelegenheden. Vaak staat een persoon, dag of gebeurtenis centraal. Maar tegenwoordig hebben we lang niet altijd een aanleiding nodig om feest te vieren. Steeds vaker geven we ‘zomaar’ een feestje, zoals een high tea of vriendinnenavond buiten de deur.

Bijzondere levensgebeurtenissen als een verjaardag of jubileum zijn er om gevierd te worden met familie en vrienden. Bij Gastvrij Drakenburg hoeft u alleen maar voor de gasten te zorgen. Wij zorgen voor de rest.

  • Verjaardag

Misschien zit u thuis om ruimte verlegen. U ziet op tegen de organisatie. Of misschien wilt u ‘gewoon’ groots uitpakken op uw geboortedag. Wat de reden ook is: bij Gastvrij Drakenburg leggen we u en uw gasten heerlijk in de watten op uw verjaardag. We hangen de versiering op, verzorgen de catering en de muzikale omlijsting. Allemaal volledig naar uw wens.

  • Jubileum

Sommige verjaardagen en huwelijksdagen zijn meer bijzonder dan andere. Wordt u binnenkort 50 of viert u uw koperen huwelijk? Vier uw jubileum dan bij Gastvrij Drakenburg. Wij doen er alles aan om uw speciale dag nóg specialer te maken voor u en de genodigden. Op jubilea wordt vaak gekozen voor een buffet of diner. Een fotograaf en livemuziek mogen eigenlijk ook niet ontbreken.

  • Seniorenfeest

Een feest organiseren voor de oudere generatie? Senioren weten de rust die Gastvrij Drakenburg biedt bijzonder te waarderen. Graag kijken we samen met u hoe we uw seniorenfeest culinair kunnen inkleuren, bijvoorbeeld met koffie en gebak, of een diner met tijdloze gerechten. Voor de muzikale omlijsting kunt u denken aan een jazzband of een deejay die platen draait uit een bepaalde periode.

  • Reünie

Bij een reünie komen de gasten vaak van heinde en verre. De centrale ligging van Gastvrij Drakenburg komt dan bijzonder gelegen. De organisatie van uw jaarlijkse familiereünie of het weerzien met uw oude klasgenoten is bij ons in goede handen. Zo kunt u zich als initiatiefnemer onbekommerd mengen tussen de aanwezigen. Om de interactie te bevorderen, wordt er tijdens een reünie vaak gekozen voor een lopend buffet of walking dinner. Onze deejay kan plaatjes draaien uit uw schooltijd.

  • Vriendinnenmiddag/-avond

Een middag of avond met vriendinnen, noem het een ‘ladies night’, staat garant voor gezelligheid en plezier. Wij geven graag op een smaakvolle manier invulling aan uw ladies night, met hapjes en drankjes, en natuurlijk passende muziek. Wat dacht u van een high tea, te reserveren vanaf 10 personen?

Ons gebouw (entree, faciliteiten, toiletten) is goed toegankelijk voor mensen met een beperking.

U kunt een prijsindicatie opvragen of persoonlijk contact met ons opnemen om tot een gespecificeerde offerte te komen. Telefonisch op 035 646 14 14 of per e-mailadres:
info@gastvrijdrakenburg.nl

Bedrijfsborrels en-feesten 

Bent u op zoek naar een bijzondere plek voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest? Als conferentiecentrum hebben we ruime ervaring met de complete organisatie van zakelijke bijeenkomsten. Ook voor alle zakelijke bijeenkomsten met een informeel tintje bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Bedrijfsborrel

De bedrijfsborrel: een uitgelezen mogelijkheid om collega’s beter te leren kennen in een informele setting. Afhankelijk van de aanleiding – een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of zomerborrel bijvoorbeeld – gaan wij samen met u op zoek naar de gewenste culinaire en muzikale invulling van uw borrel. Zo kunt u in plaats van de ‘standaard’ borrelhapjes kiezen voor een uitgebreider buffet of barbecue. Het entertainment kan, geheel naar wens, worden verzorgd door een deejay of liveband.

  • Bedrijfsfeest

Heeft uw bedrijf iets te vieren – een mijlpaal binnen de organisatie, een werkjubileum of pensionering bijvoorbeeld? Dan is het een goed idee om uit te wijken naar een feestlocatie, om uw medewerkers even los te weken van de bedrijfsetiquette. Hoewel informeel, heeft een bedrijfsfeest natuurlijk toch een wat zakelijker karakter dan een feest in de privésfeer. Daar houden we bij de organisatie rekening mee. Bij het organiseren van uw bedrijfs- of personeelsfeest houden we uw bedrijfscultuur en huisstijl dan ook altijd in ons achterhoofd – of het nu gaat om de aankleding, culinaire invulling, muzikale omlijsting of het organiseren van een leuke activiteit.

  • Teambuilding & -training

Tevens een conferentiecentrum en populaire vergaderlocatie, biedt Gastvrij Drakenburg u ook de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomsten bij ons te organiseren. Denk aan coachingsessies, corporate trainingen, teambuildingactiviteiten en vergaderingen.

Een dozijn multifunctionele zalen én het landgoed staan tot uw beschikking voor uw grotere en kleinere meetings. U kunt al uw bijeenkomsten naar wens aanvullen met ontbijt, lunch, diner of tussendoortjes. Door onze overnachtingsmogelijkheid zijn wij dé ideale locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. Kijk voor meer informatie op www.drakenburg.nl.

 

Trouwfeest

Een belangrijke troef van Drakenburg is ons landghoed, midden in het bos. Bij goed weer vormt ons lommerrijke landgoed met zijn natuurvijver een werkelijk prachtig decor voor de fotoreportage van uw huwelijk. Het jawoord geven? Voor een intieme plechtigheid tot ca.30 personen hebben we voor u De Vijverzaal met een prachtig uitzicht.

Bent u met meer dan 30 mensen? Dan kunnen we u de De Schaapskooi vrijstaand in de natuur aanbieden.

Nadat uw liefde is bezegeld tijdens de officiële ceremonie, willen vrienden en familie u natuurlijk feliciteren en met u toosten op uw geluk. Dat kan tijdens een aansluitende borrel of receptie, onder het genot van een glaasje bubbels of koffie en taart. Behalve binnen kan een receptie bij lekker weer ook buiten plaatsvinden op ons zonnige terras met veranda, tegen de achtergrond van ons landgoed en het omringende bos, waar de vogeltjes hun liefde bezingen.

Laat daarna uw geliefden in uw geluk delen tijdens een heerlijk diner en een spetterend huwelijksfeest. Samen met uw beste vrienden en familie uw geluk vieren; het trouwfeest is de kroon op een onvergetelijke dag. Onze Vijverzaal en ons restaurant zijn zeer geschikt voor feesten tot wel 350 personen. Natuurlijk kunnen de ruimten geheel naar wens worden ingericht en aangekleed. Uw gasten en uzelf kunnen tot slot de nacht doorbrengen op het landgoed. Met diverse zalen, 32 hotelkamers, restaurant met bar en een prachtig buitenterrein beschikt Drakenburg over alle ingrediënten om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.Ook over aanvullende faciliteiten en services, zoals een fotograaf en het entertainment, denken we graag met u mee.

U kunt een prijsindicatie opvragen of persoonlijk contact met ons opnemen om tot een gespecificeerde offerte te komen. Telefonisch op 035 646 14 14 of per e-mailadres:
info@gastvrijdrakenburg.nl