Audiovisuele ondersteuning

Een beamer en projectiescherm voor het tonen van foto’s, een microfoon en luidsprekers voor een toespraak: we voorzien u graag van al deze en andere audiovisuele middelen die nodig zijn voor uw feest. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat de techniek u niet in de steek laat en uw speciale middag of avond verstoort.

  • (Live)muziek

Natuurlijk: u kunt uw afspeellijst op usb-stick zetten en inpluggen in onze geluidsinstallatie. Maar u kunt het ook anders aanpakken. Er zijn diverse mogelijkheden voor de muzikale omlijsting van uw feestmiddag of -avond. Denk aan een (jazz)band, muziekensemble, orkest of zanger(es). Of een deejay, die perfect de stemming aanvoelt en daar feilloos op inspeelt.

 

 

 

Eventfotograaf

Een fotograaf maakt de dierbare herinneringen aan uw feest tastbaar, zodat u die gedenkwaardige dag altijd nog eens kunt herbeleven. De foto’s zijn natuurlijk ook een leuk souvenir voor uw gasten. Onze fotograaf verstaat de kunst van het meebewegen in het feestgedruis, zonder hinderlijk aanwezig te zijn. Bovendien leert de ervaring dat uw gasten, die zich voor de gelegenheid hebben uitgedost, maar al te graag voor de lens verschijnen.

U zult nog vaak en met veel plezier terugdenken aan de grote dag. Maar zelfs de mooiste herinneringen vervagen. Dan is het fijn als de grote dag haarscherp is vastgelegd op foto of video. 
 
U kunt natuurlijk uw eigen fotograaf meenemen. Wij raden u Yvonne van den Bergh uit het naburige Hilversum van harte aan. Zij staat bekend om haar ongekunstelde, spontane foto's. U kunt rechtstreeks contact met haar opnemen.