Officiele trouwlocatie Drakenburg

Trouwambtenaar op locatie,
voor een vlekkeloze ceremonie

De trouwambtenaar speelt een sleutelrol tijdens uw huwelijksceremonie. Hij of zij is immers degene die uw huwelijk officieel voltrekt. Voor zo'n persoonlijke en belangrijke gebeurtenis in uw leven wilt u een trouwambtenaar die bij u past. Wij werken als locatie heel graag met Ilse en Esther.
In Baarn heeft u net als in de meeste andere gemeenten de mogelijkheid uw 'eigen' trouwambtenaar, dus geen ambtenaar uit de gemeente Baarn, mee te nemen. Om te waarborgen dat het huwelijk/geregistreerd partnerschap op de juiste manier en rechtmatig wordt voltrokken vraagt de gemeente van deze babs om onderstaande documenten te regelen:  

  • een schriftelijk verzoek van het bruidspaar waarin zij vragen deze babs hun huwelijk/geregistreerd partnerschap te laten voltrekken
  • een kopie van de beëdiging bij de rechtbank
  • een kopie van de benoeming bij de gemeente waar de babs benoemd is als babs
  • een recente verklaring van de gemeente van benoeming waaruit blijkt dat de babs actief huwelijken voltrekt
  • een kopie van het legitimatiebewijs van de babs

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een trouwambtenaar van de gemeente Baarn. De voorkeur voor een trouwambtenaar kunt u aangeven bij de huwelijksaangifte.

Trouwambtenaar,
Ilse de Zwart

Een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) die wij graag aan u voorstellen.


Mobiel: 06-22370727
E-mail: trouwbabs@gmail.com

Mijn naam is Ilse de Zwart. Sinds begin 2013 ben ik BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) van de gemeente Nijkerk, voor één dag kan ik ook benoemd worden in een andere gemeente, zoals bijv. Baarn, waar Drakenburg onder valt.

In mijn dagelijkse werk als projectcoördinator van trainingen en evenementen kom ik regelmatig en graag bij Drakenburg. Daarnaast zie ik in mijn functie als projectcoördinator veel overeenkomsten met de functie als BABS. Zo komt mijn passie voor organiseren hier goed van pas. Doorvragen om wensen helder te krijgen, creativiteit, flexibiliteit en het spreken voor grote groepen is mij ook zeker niet vreemd. Daarnaast hou ik er van om met mensen om te gaan. Ik ben informeel en heel toegankelijk, dit zal je dan ook zeker terug zien in mijn aanpak van de voorbereidingen en de ceremonie. Ik zie het als een eer om als trouwambtenaar aanwezig te mogen zijn op jullie trouwdag bij trouwlocatie Drakenburg.
Als trouwambtenaar is het aan mij om jullie te helpen bij het voorbereiden van een speciaal gedeelte van een mooie trouwdag. Ik ga jullie – op jullie eigen manier – de belangrijkste woorden van die dag laten zeggen: “Ja, ik wil!”

Lees meer over mij en wat anderen van mij vinden in deze pdf

Trouwambtenaar;
Esther de Groote

Een andere Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) die wij graag aan u voorstellen is Esther.
 

Mobiel: 06-27030449
E-mail: esdegroote@gmail.com

Sinds 1987 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Na al meer dan vijftienhonderd keer een bruidspaar het ja-woord te hebben horen uitspreken op hele verschillende locaties (kasteel, strand, bij bruidsparen thuis, in gemeentehuizen en in de openlucht, weet ik dat mijn werk als trouwambtenaar mijn grootste passie is. Trouwen is een belangrijke mijlpaal, op dat moment kies je officieel voor elkaar. Het is een bekroning op de relatie en dat wil je graag samen met familie en vrienden vieren. Ik vind het erg leuk om aan deze belangrijke feestelijke gebeurtenis bij te mogen dragen.

Ik streef er naar om een eigentijdse, persoonlijke toespraak te houden in een ongedwongen sfeer met oog voor details, humor en ruimte voor persoonlijke voorkeur en inbreng. Het bruidspaar staat centraal: hoe hebben ze elkaar leren kennen en wat vinden zij zo leuk aan elkaar, dat ze het vertrouwen hebben om met elkaar te trouwen. Zo maakt dit iedere ceremonie weer uniek.

Een huwelijksvoltrekking is geslaagd als het bruidspaar gelukkig getrouwd de trouwlocatie verlaat en tegen mij zegt bedankt het was mooi!

Ik heb heel veel verschillende paren getrouwd op heel veel verschillende locaties, hetero en homo, kleine kring, grootse bruiloften, beroemde Nederlanders en ook huwelijken waarbij een van de echtgenoten ernstig ziek is en er geen toekomst samen is. De ceremonie kan ik, indien gewenst, ook geheel of gedeeltelijk in het Duits en Engels voltrekken. Ik wil graag met het bruidspaar mee denken om de ceremonie onvergetelijk te maken.

Ik ben benoemd in de gemeente Stichtse Vecht en de gemeente Woerden. Ik kan ook in alle andere gemeentes benoemd worden als Buitengewoon Ambtenaar van de burgerlijke stand en huwelijken sluiten. Mijn hobbies zijn verder skien, piano spelen, fitness, zeilen, fotografie en koken.

Wil je graag een persoonlijke toespraak met ruimte voor persoonlijke voorkeur en inbreng waarbij ik graag met je mee denk om de ceremonie passend bij jullie vorm te geven, dan wil ik graag jullie trouwambtenaar zijn! Neem contact met mij op per telefoon of stuur mij een email bericht, dan maken wij een afspraak.