Huwelijksceremonie in de buitenlucht of in een zaal

Een belangrijke troef van Drakenburg is de mogelijkheid in de openlucht te trouwen, midden in het bos. Bij goed weer vormt ons lommerrijke landgoed met zijn natuurvijver een werkelijk prachtig decor voor het voltrekken van uw huwelijk. Liever binnen elkaar het jawoord geven? We hebben diverse zalen voor zowel intieme als grotere huwelijksceremonies.

En dan na de plechtigheid de felicitaties in ontvangst nemen tijdens de receptie, met een glaasje bubbels of koffie en taart. Laat daarna uw geliefden in uw geluk delen tijdens een heerlijk diner en een spetterend huwelijksfeest. Uw gasten en uzelf kunnen tot slot de nacht doorbrengen op het landgoed. Met diverse zalen, 32 hotelkamers, restaurant met bar en een prachtig buitenterrein beschikt Drakenburg over alle ingrediënten om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

 


Drakenburg een trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden

Drakenburg is een officiële trouwlocatie en een ideale plek om uw huwelijk te laten voltrekken.

U kunt trouwen in een van onze sfeervolle zalen of bij goed weer in de openlucht, op ons schitterende landgoed midden in het bos.
En dan na de plechtigheid de felicitaties in ontvangst nemen tijdens de receptie, met een glaasje bubbels of koffie en taart. Laat daarna uw geliefden in uw geluk delen tijdens een spetterend huwlijksfeest.
Uw gasten en uzelf kunnen tot slot de nacht doorbrengen op het landgoed.

 

Het is de bedoeling dat uw trouwdag de mooiste dag van uw leven wordt. Daarom doen wij er alles aan om u in aanloop naar en natuurlijk op de grote dag zelf zoveel mogelijk te ontzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is 'ja' zeggen en genieten.

 

 

 


Trouwfeest

Nadat uw liefde is bezegeld tijdens de officiële ceremonie, willen vrienden en familie u natuurlijk feliciteren en met u toosten op uw geluk. Dat kan tijdens een aansluitende borrel of receptie, onder het genot van een glaasje bubbels of koffie en taart. Behalve binnen kan een receptie bij lekker weer ook buiten plaatsvinden op ons zonnige terras, tegen de achtergrond van ons landgoed en het omringende bos, waar de vogeltjes hun liefde bezingen.

Samen met uw beste vrienden en familie uw geluk vieren; het trouwfeest is de kroon op een onvergetelijke dag. Onze Vijverzaal en ons restaurant zijn zeer geschikt voor feesten tot wel 300 personen. Natuurlijk kan de zaal geheel naar wens worden ingericht en aangekleed. Ook over aanvullende faciliteiten en services, zoals een fotograaf en het entertainment, denken we graag met u mee.